Laxbiffar med senapssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Eget recept som jag hittade på utifrån ett annat.

Ingredienser

  • Biffar
  • 4 laxfiléer utan skinn
  • 1 röd lök
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 äggulor
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Ströbröd
  • Sås
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 3 msk lättmajonäs
  • 3 msk söt senap
  • Instruktioner

    1. Mixa fiskfiléer och lök i matberedare till en fin färsmassa. Tillsätt äggulorna, salt, senap och citronpeppar. Forma biffar av färsen och rulla i ströbröd. Stek i smör.
    2. Blanda alla ingredienserna till såsen och rör om.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Kluddiz 11 november 2010

    Super goda! Skall göra dom för andra gången:)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben