Laxfilé med chevré

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt, snabbt och smakligt

Ingredienser

  • 600 g laxfilé med skin
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 150 g chévre
  • 1 dl crème fraiche
  • Sallad
  • 150 g blandade gröna blad
  • ½ dl blandade nötter
  • ½ kruka färsk basilika
  • 2 msk olivolja
  • ½ tsk vitvinsvinäger
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Torkade tranbär till garnering
  • Instruktioner

    Dela laxbiten i 4 portionsbitar. skär en slits i varje portionsbit ner mot skinnet. Mixa Chévreoch crème fraiche till en kräm salta och peppra fyll skåran i filen med Chévre. In i ugnen 10 min 200gr. Blanda till salladen. Strö tranbären på fisken när den kommer ur ugnen smaklig måltid

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben