Laxfilé med ishavsröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Jag föredrar snabb lagad och god mat. Detta går rasande fort att göra i ordning.

Ingredienser

  • 4 laxfiléer
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 burk ishavröra
  • 1/2 paket fryst dill
  • 1/2 paket fryst persilja
  • 1 dl ströbröd
  • Instruktioner

    1. Lägg laxen i en ugnsäker form. Salta och peppra bred sedan ishavsröra över.
    2. Rör ihop dill och persilja med strö brödet. Lägg detta ovan på ishavröran och ställ in i ugnen i 200 grader ca 20 minuter.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (1)

    gittan-9 3 juni 2009

    Hej! Har själv haft detta recept i ca 2-3 år. Gjort det flera gånger. Stämmer att det är ett gott, lättgjort, uppskattat recept. Kan bara rekommendera det. Hälsar Gittan Ske-å.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben