Laxfilé med pasta och sockerärter

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Laxen lyser med sin närvaro, serverad med sockerärter, brynt kryddgrönt, pasta och crème fraiche.

Ingredienser

  • 400 g pasta, tillagad enligt anvisningarna på förpackningen
  • 150 g sockerärter
  • 300–400 g laxfilé, grovt strimlad
  • Smör, att steka i
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche, valfri, kokbar fetthalt
  • 1/2 citron, saft och rivet skal
  • Ruccolablad eller annan sallad
  • Instruktioner

    1. Börja med att koka pastan. När ett par minuter av pastakokningen återstår, värm sockerärterna i samma kastrull. Låt rinna av.
    2. Bryn laxen, salta och peppra. Tillsätt crème fraiche, citron och ruccola. Hetta upp. Blanda.
    3. Servera och njut!

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben