Laxfilé täckt med grädde och ost

Serverar: 8 portioner

Jag är ingen fiskälskare men denna laxrätt är fantastiskt god, särskilt om man serverar den med hemmagjord potatismos eller pressad potatis.

Ingredienser

  • 8 laxfiléer
  • 2 tsk örtkryddor
  • Citronpeppar
  • Svartpeppar
  • 1/2 citron
  • 5 dl vispgrädde
  • 5 dl riven ost
  • Instruktioner

    Krydda laxfiléerna på båda sidorna med örtkryddor, citronpeppar och svartpeppar. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över citronsaft. Blanda grädde och riven ost. Häll det över laxen och in i ugnen i 200 grader i 40 minuter.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben