Laxgratäng med skagenröra

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 45 minuter

Enkelt och gott!

Ingredienser

  • 400-500 g laxfilé
  • 200 g skagenröra
  • Ströbröd
  • Dill (frusen eller färsk spelar ingen roll, hackad)
  • Persilja (frusen eller färsk spelar ingen roll, hackad)
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Lägg i lite ströbröd i botten på en ugnsfast form. (Formen ska ej smörjas in med margarin). Lägg laxfilén med skinnsidan ner, salta laxen. Bre sedan på skagenröran jämt över fisken. Blanda ströbröd, persilja och dill + lite salt. Strö över så mycket att det täcker skagenröran nästan helt.
    2. Stek i mitten av ugnen på 225 grader i ca: 25-30 minuter.
    3. Servera t.ex. pressad potatis till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben