Laxgryta

Serverar: 3 portioner

Gott

Ingredienser

  • 1 purjolök
  • 1 paprika
  • 1 burk skivade champinjoner, 200 gram
  • 1 paket fryst dill, 50 gram
  • 1 burk lätt crème fraice, 2 dl
  • 1 msk hummerfond
  • 4 laxkotletter
  • Pressad citron 2 msk
  • Instruktioner

    1. Skiva purjolök. Skiva paprika. Häll bort vattnet från champinjonerna.
    2. Blanda ihop allt utom laxen i en kastrull och låt puttra en stund på spisen.
    3. Fräs upp laxen snabbt i stekpannan. Blanda i laxen i kastrullen. Klart.
    4. Serveras med pasta, ris eller kokt potatis.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4

    Kommentarer (1)

    monfo 24 april 2009

    Tog filé istället för kotlett blev jättegott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben