Laxmacka

Serverar: 2 portioner

En mycket "matig" macka.

Ingredienser

  • 200 g potatis
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1/2 rödlök
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk hackad dill
  • 100 g kallrökt lax
  • 2 ciabatta
  • Sallatsblad
  • Instruktioner

    1. Tvätta potatisen väl och skär den i tärningar. Koka den mjuk och ånga den torr. Skala och hacka äggen.
    2. Hacka löken fint. Vispa ihop senap, olja och vinäger. Krydda med salt och peppar, och rör i dillen.
    3. Hacka laxen fint och blanda ner tillsammans med potatis, ägg och lök i dressingen.
    4. Dela bröden och lägg i sallad och laxröra.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben