Laxmacka med pepparrotsgrädde

Laxmacka med pepparrotsgrädde

Ingredienser

  • 8 skivor formbröd
  • 150 g kallrökt lax (i tunna skivor)
  • 4 citronskivor
  • 1 äpple
  • 6 msk pepparrotsgrädde
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Lägg upp fyra brödskivor. Varva lax och tunt skurna citron- och äppleskivor. Klicka över pepparrotsgrädde. Klipp över dill.
    2. Toppa med fyra brödskivor till och grilla mackorna i ugnen eller smörgåsgrill. Om man vill kan man också steka brödskivorna för sig och bara lägga ingredienserna emellan.
    3. Klä in i smörgåspapper och skär varje dubbelmacka på diagonalen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben