Laxpanna med Dijonsenap och pilgrimsmusslor

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

jättelätt och supergod laxrätt. Pilgrimsmusslorna kan uteslutas. Om man inte har lax kan man ta någon annan fisk.

Ingredienser

  • 2 msk hummerfond
  • 1 dl crème fraiche
  • 2½ dl grädde
  • 1 dl vitt vin
  • 2 tsk Dijonsenap
  • 400 g lax
  • ½ dl dill
  • 50 g stenbitsrom
  • 4 pilgrimsmusslor
  • Instruktioner

    1. Blanda hummerfond, crème fraiche, grädde och vin. tillsätt senap. Värm såsen och tillsätt lax i bitar, dill och rom, sjud i 10 minuter. Lägg i pilgrimsmusslorna mot slutet av tiden.
    2. Servera med pressad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben