Laxrullar med saffransås

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Perfekt enkel rätt att laga i mikrougn !

Ingredienser

  • 200 g tunn färsk lax
  • 8 gröna djupfrysta sparrisstjälkar
  • 2 stora potatisar
  • Salt
  • Sås
  • 4 msk creme fraiche
  • Lite saffran
  • 1/4 buljongtärning
  • 2 msk vitt vin
  • Instruktioner

    1. Salta laxkivorna och rulla dem runt tinade sparrisstjälkar
    2. Gör sedan såsen genom att blanda creme fraiche , stött saffran och buljongtärning i en skål. Sätt den i mikron på full effekt tils den bubblar.
    3. Rör om och låt såsen stå medlan potatis och fisk tillagas . Borsta potatisen väl och gör några hack i dem med en kniv. Kör dem i mikron tills de mjuknar ca 5 min. Kör fisken på tallriken i mikron till laxköttet är klart ca 2 min. Lägg upp potatisen i purepress med skalen på och pressa direkt på tallriken när rätten ska serveras . Häll vinet i såsen och värm den i mikron

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben