Laxrulle med löjrom

Serverar: 4 portioner

Förrätt.

Ingredienser

  • 4 laxskivor, kallrökta
  • 1 dl vispgrädde 40%
  • 2 msk crème fraiche 17%
  • 2 msk gul lök, finhackad
  • 75 g löjrom, saltad
  • 4 isbergssallatsblad
  • 1/2 knippa dill
  • Instruktioner

    1. Lägg ut laxskivorna på plastfolie till en kvadrat. Vispa grädden hårt. Rör ner resten av ingredienserna.
    2. Bred blandningen över laxskivorna. Rulla ihop och vira in i folien. Låt ligga i frys minst 4 tim.
    3. Tag fram rullen ca 1 timme före servering. Skär den i skivor. Lägg upp på förrättstallrikar och garnera med några fina sallatsblad och en liten dillvippa.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben