Laxrulle med serranoskinka

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Så lätt och så gott.

Ingredienser

  • 600 g laxfilé ( eller havsöring ) utan skinn
  • Salt
  • Peppar
  • 80 g serranosknka
  • Smör
  • Sås
  • 2 dl gräddfil
  • 1 msk örtagårdskrydda
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 gr. Salta och peppra lite på laxfiléns båda sidor. Rulla ihop filén på bredden och täck med serranoskinka. Smörj en eldfast form och lägg i filén. Stek den i ugn i 25 - 30 minuter. Blanda gräddfilen med örtagårdskrydda.
    2. Servering: Skär upp filén i skivor och servera med råstekt potatis, klyftor av honungsmelon och örtagårdsåsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben