LCHF - fiberbröd

Serverar: 10 portioner

Tid: 1 timme

LCHF bröd med linfrön. Går att utveckla med kryddor och dyl.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 100 g philadelphiaost
  • ½ msk fiberhusk
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk bakpulver
  • 3 msk krossade linfrön
  • Brödkrydda
  • Instruktioner

    1. Vispa äggvitorna hårt. Vispa äggulorna tills det är ljust gult och fluffigt. Rör i philadelphiaost, salt och fiberhusk. Låt stå i ca 10 minuter (fiberhusket behöver svälla). Vänd i äggulssmeten i äggvitan med slickepott. Rör försiktigt i bakpulver och linfrön.
    2. Klicka ut 10 st klickar på bakpappersklädda plåtar. Strö brödkrydda över.
    3. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader ca 10 minuter eller tills de blivit gyllenbruna.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (2)

    delfifelfi 30 november 2009

    men hur många grader och hur länge?

    Cilluz 30 november 2009

    Oj! Så dumt att jag glömde skriva upp! Bröden ska gräddas i 200 grader i ca 10 minuter. Tills de har blivit gyllenbruna.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben