LCHF bröd med linfrön. Går att utveckla med kryddor och dyl.
Ingredienser
3 ägg
100 g philadelphiaost
½ msk fiberhusk
1/4 tsk salt
1/4 tsk bakpulver
3 msk krossade linfrön
Brödkrydda
Instruktioner
Vispa äggvitorna hårt.
Vispa äggulorna tills det är ljust gult och fluffigt. Rör i philadelphiaost, salt och fiberhusk. Låt stå i ca 10 minuter (fiberhusket behöver svälla).
Vänd i äggulssmeten i äggvitan med slickepott.
Rör försiktigt i bakpulver och linfrön.
Klicka ut 10 st klickar på bakpappersklädda plåtar.
Strö brödkrydda över.
Grädda i mitten av ugnen i 200 grader ca 10 minuter eller tills de blivit gyllenbruna.
men hur många grader och hur länge?
Oj! Så dumt att jag glömde skriva upp! Bröden ska gräddas i 200 grader i ca 10 minuter. Tills de har blivit gyllenbruna.