LCHF Formbröd / Rostbröd

Tid: 1 timme

Blir 15-20 skivor, från www.lchfgourmet.se Passar utmärkt att ha som botten till smörgåstårta eller att rosta.

Ingredienser

  • 12 stora ägg
  • 50 g smält smör
  • 1,5 dl kokosnötsmjöl
  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 2 msk fiberhusk
  • 1 msk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • Vallmofrö
  • Instruktioner

    1. Vispa äggen poröst med elvisp och häll i det smälta smöret. Blanda de torra ingredienserna och blanda väl i smeten. Häll i en smord form eller en klädd med smörpapper, toppa med vallmofrön.
    2. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 45 minuter.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben