LCHF Högrev grundrecept

Serverar: 10 portioner

Tid: 4 timmar

Gott till dillkött pepparrotskött soppa kort sagt man smaksätter hur man vill

Ingredienser

  • 3 kg högrev
  • 2 l vatten mer eller mindre
  • 4 msk smör
  • 16 vitpepparkorn
  • 4 lagerblad
  • 4 gula lökar
  • Instruktioner

    Skär köttet i tärningar. Bryn kött och lök i omgångar och lägg över i gryta. Häll på vatten och lägg i alla kryddor. Koka långsamt på svag värme i 3-3.5 timmar. Koka sås på kokspad och kryddor samt ev grädde om så önska. Om du gör dillkött låt dill koka med samt ha dill och ättikssprit i såsen. Om du gör kalops låt kryddpeppar koka med och låt morot koka med på slutet.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben