LCHF Kycklingpanna med champinjoner och tomater

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Härlig kycklingrätt i LCHF anda.

Ingredienser

  • 8 kycklingfiléer
  • 4 msk smör
  • 2 tsk salt
  • 4 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 dl färska stekta champinjoner
  • 2 dl krossade tomater
  • 8 cm purjolök
  • Örtkrydda
  • 2½-3 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Börja med att skära kycklingfiléerna i bitar, bryn dem sen i smör. Tänk på att inte ha för hög värme på. Salta och peppra.
    2. Fräs champinjonerna i stekpannan med kycklingen och tillsätt sen tomaterna.
    3. Skölj och skär purjolöken och lägg i pannan, tillsätt örtkrydda efter behag. Häll i grädden och låt allt bli genomvarmt. Smaksätt sedan med mer örtkrydda efter behöv.

    Liknande recept

    Kommentarer (6)

    Dandanell 27 januari 2009

    Detta var jättegott.

    MinimIsen 30 januari 2009

    ättegott! Andra gången jag gjorde denna maträtt så tog jag lite mer grädde och kryddor och bjöd den som en kycklingsoppa!

    MinimIsen 30 januari 2009

    ättegott! Andra gången jag gjorde denna maträtt så tog jag lite mer grädde och kryddor och bjöd den som en kycklingsoppa!

    anen 27 maj 2009

    Tack för god och lättlagat matrecept! Kommer jag absolut att göra om.

    monicadanell 5 november 2011

    Tack för ett kanon god kycklingpanna såsen var helt underbar kommer att göra den igen nästa vecka den kan jag rekomderas 5 från mej monica

    elvatolv 17 februari 2013

    Jag tyckte att receptet var helt ok, men inte något extaordinärt. Såsen blev väldigt tunn.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben