Börja med att skära kycklingfiléerna i bitar, bryn dem sen i smör. Tänk på att inte ha för hög värme på. Salta och peppra.
Fräs champinjonerna i stekpannan med kycklingen och tillsätt sen tomaterna.
Skölj och skär purjolöken och lägg i pannan, tillsätt örtkrydda efter behag. Häll i grädden och låt allt bli genomvarmt. Smaksätt sedan med mer örtkrydda efter behöv.
Detta var jättegott.
ättegott! Andra gången jag gjorde denna maträtt så tog jag lite mer grädde och kryddor och bjöd den som en kycklingsoppa!
ättegott! Andra gången jag gjorde denna maträtt så tog jag lite mer grädde och kryddor och bjöd den som en kycklingsoppa!
Tack för god och lättlagat matrecept! Kommer jag absolut att göra om.
Tack för ett kanon god kycklingpanna såsen var helt underbar kommer att göra den igen nästa vecka den kan jag rekomderas 5 från mej monica
Jag tyckte att receptet var helt ok, men inte något extaordinärt. Såsen blev väldigt tunn.