Leilas plommonchutney

Tid: 45 minuter

En snabblagad chutney som som passar bra till bröd! Förberedelsetid: 15 min Tillagningstid: 30 min Färdigt på: 45 min

Ingredienser

  • 8 st mogna plommon
  • 1 dl rött vin
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 dl muscovadosocker
  • 1 knivsudd salt
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • 3 st kanelstänger
  • 1 st stjärnanis
  • 1 st apelsin, rivet skal
  • Instruktioner

    1. Tvätta, kärna ur och tärna plommonen. Lägg dem i en kastrull och blanda med resten av ingredienserna.
    2. Koka utan lock i cirka 30 minuter tills plommonen är mjuka.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    12
    3
    4.8
    35 min
    1
    36
    3.3
    20 min
    3-4
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben