Så här färgglatt blir det om du vill maxa fibrer och protein i en rätt.
Glutenfri, laktosfri och äggfri.
Ingredienser
Quinoabiffar
2 dl vit quinoa
1 burk kikärter, á 400 g ,ca 3 dl kokta
½ zucchini, fint riven, ca 150 g
½ rödlök, finhackad
½ kruka finhackad färsk mynta
2 msk tahini
2 msk olivolja
½ dl majsstärkelse
Salt
Svartpeppar
Grön linssallad
2 dl gröna linser
1 msk tahini
1 msk citronsaft
2 tsk granatäppelsirap
1 granatäpple, kärnorna
½ kruka finhackad färsk mynta
Salt
Svartpeppar
Saffranssås
1 burk vita bönor, á 400 g, ca 3 dl kokta
½ dl vatten
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1 msk citronsaft
½ g saffran
½ tsk salt