Liis-Karins räkbakelser

Serverar: 12 portioner

Supergoda!

Ingredienser

  • 24 skivor formfranska
  • 125 g majonnäs
  • ½ dl vispgrädde
  • 3-4 msk kalles kaviar
  • 2 msk hackad dill
  • 2 msk hackad gräslök
  • 2 msk hackad rödlök
  • Dekoration
  • Ostbågar
  • Räkor
  • Löjrom eller svart kaviar
  • Dill
  • Ctron
  • Instruktioner

    1. Ta ut en rundel med ett litet glas ur varje brödskiva. Blanda ingredienserna till en smet. Fördela hälften av smeten på hälften av rundlarna. Lägg på de övriga som lock. Bred sedan smet ovanpå och på sidorna. Låt stå och dra i kylen 1 dygn.
    2. Ta ut ur kylen och rulla varje bakelse i finhackade ostbågar. Dekorera var och en med 3-4 räkor, kanske lite löjrom eller svart kaviar, en tunn liten citronskiva och en dillvippa.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    matis17 4 februari 2010

    Det här var jätte gott, mm ;).

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben