Räkbakelse

Serverar: 1 portioner

Rekommenderas

Ingredienser

  • 3 st formbröd
  • Räksallad
  • majonäs
  • Fryst dill
  • GARNERING
  • Olika färgade salladsblad
  • Räkor
  • Kallrökt lax
  • Liten citronklyfta
  • En halv gurkskiva
  • En tomatklyfta
  • Dillvippa
  • Instruktioner

    1. Ta ut en rundel ur varje brödskiva med hjälp av ett glas, storleken bestämmer ni själva beroende på hur stor ni vill förrätten ska vara På första rundeln lägger man på ett litet lass med god räksallad, Tryck försiktigt på den andra rundeln, så även på den ett gott lass med räksallad. Till sist lägger man på den sista rundeln och trycker lite lätt. Ta nu en kniv och smöra runt om på kanterna med majonäsen Ta en tallrik och häll en massa dill på, rulla sedan bakelsen i dillen tills den är helt grön(ju grönare desto finare) Allt detta görs dagen innan precis som smörgåstårta
    2. Garneringen Smöra lite majonäs på översta rundeln och täck med olika färgade salladsblad Skär en smal strimla av laxen och rulla ihop till en rosett och lägg den i mitten på bakelsen Nu får man vara fingerfärdig och knö ihop all garnering på bakelsen till en vacker skapelse
    3. Jag önskar er lycka till Denna bakelse impar verkligen på gästerna

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben