RÄKBAKELSER

Serverar: 12 portioner

Lätta att göra och goda

Ingredienser

  • 24 skivor formfranska
  • 125 g majonnäs
  • ½ dl vispgrädde
  • 3 - 4 msk kalles kaviar
  • 2 msk hackad dill
  • 2 msk hackad gräslök
  • 2 msk hackad rödlök
  • DEKORATION
  • ostbågar
  • räkor
  • löjrom eller svart kaviar
  • dill och citron
  • Instruktioner

    1. Ta ut en rundel med ett glas ur varje brödskiva. Blanda ingredienserna till en smet. Fördela hälften av smeten på hälften av rundlarna. Lägg på de övriga som lock. Bred sedan smet ovanpå och på sidorna. Låt stå och dra övertäckt i kylen i ett dygn.
    2. _______________________________________________
    3. Ta ut ur kylen och rulla varje bakelse i finhackade ostbågar. Dekorera var och en med 3-4 räkor, kanske lite löjrom eller svart kaviar, en tunn skiva citron och en dillkvist.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben