Räkbakelser

Serverar: 6 portioner

Underbart goda!!

Ingredienser

  • 18 franskbrödskivor 3 till varje
  • 1 1/2 dl creme fraiche 34 %
  • 2 msk lättmajonnäs
  • 1 1/2 msk kaviar
  • 1/2 finhackad rödlök
  • ca 3 cm finhackad purjolök
  • 2 msk finhackad dill
  • garnering
  • svart el röd stenbitsrom
  • citron i tunna skivor
  • 24 stora räkor
  • 75 g krossade ostbågar
  • dillkvist
  • Instruktioner

    Tag ut rundlar av bröden Vispa creme fraiche så den tjocknar lite Blanda ihop med majonnäsen, kaviar o rödlök, purjolök och finhackad dill. Bred ut smeten mellan brödskivorna och ställ 3 st på varandra. EJ SMET PÅ TOPPEN Svep om folie, ställ i kylen 15-30 min Smöra brödkanterna och rulla bakelsen i de krossade ostbågarna. Smöra även ovansidan och garnera dom med rom, räkor, citronskivor o en dillkvist.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben