Lime- och honungsglaserad laxfilé

Serverar: 4 portioner

Perfekt för en sommarkväll

Ingredienser

  • 800 g laxfilé
  • 1 dl honung
  • 1 lime
  • Sås
  • 3 dl kokosmjölk
  • 1 dl fiskbuljong
  • 1 dl oystersås
  • ½ dl sweet chili
  • 1 msk sambal oelek
  • 1 knippa färsk koriander
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 krm sesamolja
  • 2 paprikor
  • 1 rödlök
  • 1 zucchini
  • Instruktioner

    1. Vänd laxbitarna i honung och lime Stek i ugn i 190 grader i ca 8 min
    2. Blanda samtliga ingredienser till såsen Hacka de urkärnade paprikorna, rödlöken och zucchinin Blanda ner hacket i såsen
    3. Serveras med äggnudlar eller ris

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben