Lime- och honungsglaserad laxfilé
Serverar:
4 portioner
Perfekt för en sommarkväll
Ingredienser
800 g laxfilé
1 dl honung
1 lime
Sås
3 dl kokosmjölk
1 dl fiskbuljong
1 dl oystersås
½ dl sweet chili
1 msk sambal oelek
1 knippa färsk koriander
1 krm vitpeppar
1 krm sesamolja
2 paprikor
1 rödlök
1 zucchini
Instruktioner
Vänd laxbitarna i honung och lime Stek i ugn i 190 grader i ca 8 min
Blanda samtliga ingredienser till såsen Hacka de urkärnade paprikorna, rödlöken och zucchinin Blanda ner hacket i såsen
Serveras med äggnudlar eller ris
Liknande recept
Laxfilé med Cashew vitlök och limebädd
4.9
4
4
Ugnsbakad laxfilé
4.6
40 min
4
100
Laxfilé med murkelsås
5
40 min
4
1
Honungsglaserade revbensspjäll
4
1 h 30 min
Ugnskokt laxfilé med himmelsk citronsås
1 h
4
Stekt laxfilé med saffranssås
4
35 min
4
2
Örtsufflébakad laxfilé
4-6
Laxfilé under täcke av fetaost
4.4
4
5
Lime- och vaniljmarinerade hallon
5
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!