Limemarinerade chiliräkor

Skaldjur är lättlagad plockmat som piggar upp. Lime och chili ger extra krut -servera med ett gott bröd.

Ingredienser

  • 350 g räkor, skalade
  • ½ dl olivolja
  • 3 msk sweet chilisås
  • 1 lime, saft
  • 1 msk curry
  • Salt
  • Peppar
  • 1 citron skuren i smala klyftor
  • Instruktioner

    1. Häll över räkorna i ett durkslag och låt dem rinna av.
    2. Vispa ihop marinaden i en bunke, och smaka av med salt och peppar.
    3. Vänd ner räkorna så att de täcks helt av marinaden. Låt gärna räkorna stå och dra i marinaden 30 minuter.
    4. Servera med ett gott bröd och citronklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben