Vitlöksfrästa chiliräkor

Serverar: 4 portioner

Snabbt, gott och lite lyxigt. Gör garanterat succé!

Ingredienser

  • 400 g skalade stora räkor
  • 1 röd chilifrukt
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 3 msk Arla smör-&rapsolja
  • 3 msk hackad koriander
  • ½ msk pressad citron
  • 2 krm salt
  • Instruktioner

    1. Kärna ur chilin och skala vitlöken. Finhacka chili och vitlök.
    2. Fräs chili, vitlök, ingefära och spiskummin i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 1 min.
    3. Lägg i räkorna och stek den ca 1 min på varje sida. Smaksätt med koriander, citronsaft och salt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben