Limepannacotta med vanilj
Serverar:
4 portioner
Gör den gärna i små glas.
Ingredienser
1 blad gelatin
3 dl vispgrädde
1 vaniljstång
4 msk strösocker
1 lime
Garnering
Klyftor av lime
Citronmeliss
Instruktioner
Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten. Häll grädden i en kastrull.
Dela vaniljstången, skrapa av fröna och lägg frön och stång i grädden.
Tillsätt socker och låt koka upp och sjuda i ca 4 minuter.
Tag av kastrullen, tag upp vaniljstången. Dela limen och pressa ner saften i gräddblandningen.
Tag upp och krama ur gelantinbladet, låt det smälta i den varma grädden.
Fördela i portionsformar eller små glas och ställ kallt i minst 3 timmar.
Garnera med limeklyftor och citronmeliss.
Liknande recept
Vanilj/kokos bullar
4.6
45
19
Jordgubbssylt med citron och vanilj
4.8
1
3
Vanilj cupcakes med creme cheese frosting
4.6
5
Vanilj och blåbärsbullar
5
60
6
Morotsmarmelad med vanilj
4.5
1 h
1
Körsbärssylt med vanilj & ljus rom
Svartvinbärssylt med nektariner och vanilj
20 min
Vit varmchoklad med vanilj, grädde, kanel och minimarshmallows
4-5
Hallonsirap med vanilj
5
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!