Lindas heta kycklingwok med bulgur

Serverar: 10 portioner

Tid: 30 minuter

Man kan äta den med ris också.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 750 g wokgrönsaker
  • 4 dl crème fraiche, paprika och chili
  • ½ tsk flytande smör
  • 1 tsk olivolja
  • 10 port tillagad bulgur
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i bitar. Stek i smöret.
    2. Lägg den stekta kycklingen på ett fat. Häll olja i pannan, stek wokgrönsakerna.
    3. Lägg tillbaka kycklingen, häll över crème fraichen. Låt allt bli varmt. Klart!
    4. Servera med bulgur eller ris.
    5. 1 port med bulgur = 336 kcal

    Liknande recept

    4.8
    20 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben