Lindströmare med fetasås

Serverar: 4 portioner

Farfars biffar blir extra saftiga med kvarg. Perfekta att lägga på utegrillen.

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 1/2 dl Arla Köket Kesella kvarg
  • 1 1/2 dl hackade inlagda rödbetor
  • 1/2 dl hackad ättiksgurka
  • 2 msk kapris
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Till servering
  • 2 1/2 dl Arla Köket kall sås, feta & oliv
  • Instruktioner

    Rör ihop ingredienserna till färsen. Forma till biffar. Grilla dem över glöd ca 3 min på varje sida. Servera med såsen, kokt färskpotatis och grönsallad. Garnera ev med rödbetor och kapris.

    Liknande recept

    10 min
    3-4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben