Linssallad

Serverar: 4-8 portioner

Linssallad med syrlig smak. God.

Ingredienser

  • 4 dl konserverade gröna linser
  • 1 rödlök
  • 1/2-1 dl vinegrätt
  • Paprikapulver
  • Vinegrätt
  • 0,75 dl olja, raps eller oliv
  • 0,25 dl vitvinsvinäger
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 tsk torkar persilja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skölj linserna väl i kallt vatten. Finhacka rödlöken och blanda den med linserna. Blanda ihop vinegrätten och häll den över linserna. Rör om och låt dra kallt innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    olovr 11 januari 2010

    Vad ska man göra med paprikapulvret och hur mycket ?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben