Lisbeths baguette
Serverar:
2 portioner
Tid:
1 timme 10 minuter
Min vän.
Ingredienser
50 g jäst
4 dl ljummet vatten
2 tsk salt
1 liter vetemjöl
Instruktioner
Blanda allt till en deg. Låt jäsa i 40 min. Dela i degen i två bitar och forma till långa bröd. Skär skåror. Låt jäsa i 20 min.
Baka i ugn 10-12 min i 275 grader.
Liknande recept
Baguetter
4.6
4
6
Baguette
4.4
10
8
Baguetter med vitlökssmak
4.5
1 h 30 min
3
3
Baguette med ägg-och skinkröra
4.7
4
1
Baguetter med pesto
20 min
4
Varm fylld baguette med sting
4.6
2-4
5
Ljusa surdegs baguetter
5
1 h 30 min
6
2
Rustika baguetter med fördeg
3
Baguetter med vallmo-, solros-, eller sesamfrön
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!