Ljiljanas paté
Serverar:
8-10 portioner
Tid:
2 timmar
Enkel att göra och god.
Ingredienser
4 hg kycklinglever
1 hg rökt skinka
1 gul hackad lök
2 hg nötfärs
2 hg fläskfärs
1½ tsk salt
1 krm svartpeppar
2 klyftor pressad vitlök
2 msk vetemjöl
2 ägg
1 dl vispgrädde
Instruktioner
Tina levern lite och hacka den. Strimla skinkan i tärningar.
Blanda allt , utom ägg, mjöl och grädde, som blandas och tillsättes därefter.
Smörj en 1½ liters form (ex en avlång sockerkaksform).
75 grader, 1 tim 25 min.
Liknande recept
Fiskpaté
4
1 h
6
Sauternesgelé
20 min
4
Viltleverpaté
Syltgurka
6-10
Potatispaté
5
8
Slånbärsgelé
10 min
3
Vegitarisk morotspaté
1 h
4
Lingongräddfil
3
4
Valnötsfärs
1 h
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!