Ljiljanas paté

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 2 timmar

Enkel att göra och god.

Ingredienser

  • 4 hg kycklinglever
  • 1 hg rökt skinka
  • 1 gul hackad lök
  • 2 hg nötfärs
  • 2 hg fläskfärs
  • 1½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 klyftor pressad vitlök
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Tina levern lite och hacka den. Strimla skinkan i tärningar.
    2. Blanda allt , utom ägg, mjöl och grädde, som blandas och tillsättes därefter.
    3. Smörj en 1½ liters form (ex en avlång sockerkaksform).
    4. 75 grader, 1 tim 25 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben