Ljummen matjessillrulle med räkor och tunnbröd

Serverar: 4 portioner

Perfekt som kvällsmat, mellanmål eller varför inte som förrätt?

Ingredienser

  • 300 g mandelpotatis, kokt med skal
  • 1 brk (200 g) Abbas klassisk matjessill, avrunnen och skuren i bitar
  • 1 brk (400 g) Hemköp räkor i lake, avrunna
  • 1 dl Valio gräddfil 10%, 200 g
  • 1 dl majonnäs
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 dl gräslök, hackad
  • Vitpeppar, nymald från kvarn
  • 4 ark tunnbröd
  • 4 msk smörgåsmargarin
  • Instruktioner

    1. Koka potatisen i saltat vatten. Blanda övriga ingredienser och smaka av med peppar. Häll av potatisen och skiva dem direkt i ”röran”. Blanda om.
    2. Bred tunnbröden med smörgåsmargarin. Dela upp röran på de fyra tunnbröden och rulla ihop. Servera hela eller skivade som snacks!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben