Ljummen svampsallad

Serverar: 4 portioner

Perfekt som en antipasto, serverad med bröd.

Ingredienser

  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 morot, finhackad
  • 1 blekselleristjälk, finhackad
  • Olivolja
  • Ca 700 g karljohanssvamp
  • ½ dl vitt vin
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Finhacka lök, morot och selleri. Fräs i olivolja i en stekpanna några minuter utan att det får färg.
    2. Rensa svampen, plocka ut de finaste små svamparna och dela dem i fyra bitar. Tillsätt svamp och stek vidare så att den får lite färg. Häll på vin, salta och peppra. Låt puttra några minuter och häll sedan upp på ett serveringsfat. Servera med ett lantbröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben