Lövbiff i senapssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lövbiff i en ljuvlig senapssås smaksatt med dragon, blir färdig medan du kokar riset.

Ingredienser

  • 400 g lövbiff
  • 1 msk margarin
  • 1-2 dl finstrimlad purjolök
  • ca 150 g champinjoner i skivor, färska eller djupfrysta
  • 1 burk crème fraiche, 2 dl
  • 1 dl mjölk
  • 1-2 msk osötad senap
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1-2 msk soja
  • 1 tsk söndersmulad dragon
  • Instruktioner

    Koka riset enligt beskrivningen på paketet. Skär lövbiffen i strimlor och fräs den i omgångar i en stekpanna. Lägg sedan över biffen i en kastrull. Fräs purjo och svamp några minuter i margarin. Lägg över det i kastrullen. Häll på crème fraiche och mjölk. Smaksätt med senap, soja, salt, peppar och dragon. Sjud ett par minuter. Smaka av såsen. Servera biffen med ris och någon grönsak.

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    maggan123 26 januari 2009

    idag har jag lagat lövbiff i senapssås,det va jättegott.

    EvisW 9 augusti 2009

    Jättegott. Nästa gång ska jag prova bandspagetti istället för ris.

    saxa 7 februari 2010

    Kalas gott.. Vi använde oss av Estragon och slängde i 1 dl grädde.. kommer att göras flera gånger..

    jacquelinehansson 9 december 2010

    Mycket gott, god smak och konsistens! Bandspaggetti tyckte jag var godast till:)

    danestani 15 februari 2011

    Mycket gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben