Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Lövbiff i en ljuvlig senapssås smaksatt med dragon, blir färdig medan du kokar riset.
Koka riset enligt beskrivningen på paketet. Skär lövbiffen i strimlor och fräs den i omgångar i en stekpanna. Lägg sedan över biffen i en kastrull. Fräs purjo och svamp några minuter i margarin. Lägg över det i kastrullen. Häll på crème fraiche och mjölk. Smaksätt med senap, soja, salt, peppar och dragon. Sjud ett par minuter. Smaka av såsen. Servera biffen med ris och någon grönsak.
idag har jag lagat lövbiff i senapssås,det va jättegott.
Jättegott. Nästa gång ska jag prova bandspagetti istället för ris.
Kalas gott.. Vi använde oss av Estragon och slängde i 1 dl grädde.. kommer att göras flera gånger..
Mycket gott, god smak och konsistens! Bandspaggetti tyckte jag var godast till:)
Mycket gott!