Lövbiff med gorgonzola

Serverar: 4 portioner

Smakrik höjdare.

Ingredienser

  • 500 g lövbiff
  • 2 päron
  • 10 cm purjolök
  • 100 g gorgonzola
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • Instruktioner

    1. Finhacka päron och purjolök. Mosa osten. Blanda allt till en krämig röra. Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda, salta och peppra lätt och bred på hälften av fyllningen. Rulla samman och fäst med en tandpetare.
    2. Hetta upp smör i en stekpanna och bryn rulladerna runt om. Sänk värmen och låt efterstekas tills de är genomstekta. Ta bort tandpetarna
    3. Koka upp grädden. Tillsätt resten av ostblandningen och rör om tills den har smält. Lägg upp nykokt pasta, ringla över såsen och lägg på rulladena.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben