Lövbiff och pepparrot

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Supergott, pepparroten ger sting!

Ingredienser

  • 4 stora skivor lövbiff
  • 1 kg potatis
  • 2 dl Lätt Crème Fraiche, Franska Örter
  • Eev 1/2–1 dl Mjölk 3%
  • 1 knippe blandade örter (t ex timjan, mejram)
  • Salt
  • Peppar
  • 1 paket bacon
  • 1 bit pepparrot
  • Instruktioner

    1. Skala och koka potatisen, pressa den genom en potatispress. Tillsätt mjölk, crème fraiche, salt och peppar. Blanda i de hackade örterna.
    2. Strimla baconet och knaperstek och låt rinna av på hushållspapper. Stek lövbiffen på hög värme 1 minut på varje sida. Salta och peppra. Lägg upp på en tallrik och riv rikligt med pepparrot över.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben