Lövbiff och senapssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott och enkelt

Ingredienser

  • 300 g lövbiff
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 röd paprika
  • ½ köttbuljongtärning
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • 1 msk senap
  • 1 tsk soja
  • ca 1 krm sambal oelek
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla lövbiffen. Hetta upp smör eller margarin i en stekpanna och bryn köttet. Ansa, skölj och strimla paprikan och låt den fräsa med. Smula i buljongtärningen och späd med grädden. Tillsätt senap, soja och sambal oelek. Låt sjuda (koka på svag värme) i ca 5 minuter. Rör om då och då. Smaka av med salt och peppar.
    2. Servera lövbiffssåsen med den varma, nykokta pastan. Garnera med fäsk örtkrydda och servera gärna med ett gott bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben