Lövbiff Stroganoff

Serverar: 4 portioner

Lövbiff är ett kött som man kan variera i det oändliga. Denna gång en gryta som går snabbt att göra.

Ingredienser

  • 400 g lövbiff
  • 2 gula lökar
  • 2 msk smör
  • 400 g Heinz tomato frito med lök, paprika och tomat
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk kalvfond
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk hackad persilja
  • Servera med
  • Kokt ris
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Strimla lövbiffen. Skala och hacka löken. Bryn köttet i en stekpanna med smör och tillsätt löken och låt den steka med någon minut.
    2. Tillsätt tomatsås, crème fraiche och kalvfond. rör om och låt sjuda i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Strö över hackad persilja. Servera med kokt ris och sallad.
    3. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben