Lövbiffpanna med kantareller och ädelost

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Väldigt god

Ingredienser

  • 700 g lövbiff
  • Smör till stekning
  • 1 gul lök
  • 150 g rensade färska kantareller (eller motsvarande på burk)
  • 1 broccolihuvud
  • 1 ask cocktailtomater
  • 2 dl kraftig kalvbuljong
  • 2 dl mellangrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g ädelost
  • Instruktioner

    Strimla lövbiffen i ca 1 cm breda strimlor. Hetta upp smöret i en rymlig stekpanna. Lägg inte i köttet förrän smöret skiftar mot brunt. Låt köttet få fin färg innan du börjar röra om i pannan. Skala och skär löken i bitar och lägg i stekpannan tillsammans med kantarellerna. Tillsätt broccolin i små buketter och halverade minitomater. Häll på bujongen och grädden och låt allt koka i ca 5-6 minuter. Smaka av med salt och peppar. Smula ner osten, låt koka upp. Servera med ugnsbakade potatishalvor eller hasselbackspotatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben