Lövbiffpanna med pepparrot

Serverar: 4 portioner

Strö över pepparrot och salladslök precis innan servering.

Ingredienser

  • 8 skivor lövbiff, ca 400 g
  • 1 äpple
  • Smör
  • 1/2 - 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk majsstärkelse
  • 1 dl riven färsk pepparrot
  • 1 dl finskuren salladslök
  • Instruktioner

    Kärna ur och skär äpplet i 8 klyftor. Rulla in en klyfta i varje lövbiff, fäst med tandpetare. Bryn ruladerna runt om i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Blanda i grädden och koka på medelvärme ca 12 min. Lyft upp ruladerna och ta bort tandpetarna. Red av såsen med majsstärkelsen utrört i 1 msk kallt vatten. Lägg tillbaka ruladerna i pannan. Koka upp och sjud ca 2 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben