Lövbiffsrullader i gräddsås

Serverar: 4 portioner

Fyll lövbiffarna med soltorkade tomater och mozzarella

Ingredienser

  • 600-800 g lövbiff
  • Salt och peppar
  • 12 soltorkade tomater i olja
  • 125 g mozzarellaost
  • 1/2 kruka basilika
  • 2 msk smör
  • Tandpetare
  • Sås
  • 3 dl vatten
  • 1 tärning köttbuljong
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • Salt och peppar
  • Kinesisk soja
  • Instruktioner

    1. Lägg ut köttet på en skärbräda, salta och peppra. Grovhacka tomaterna, skär ost i bitar. Lägg ost på köttet, toppa med tomathack och några basilika blad, rulla samman. Stick i tandpetare Bryn ruladerna i smör tills de har fått fin färg runt om. Ta upp ruladerna
    2. Sås: Häll vatten i stekpannan, smula ner buljong, låt koka upp. Rör ut mjölet i grädden och tillsätt i skyn. Låt såsen koka samman och lägg i ruladerna. Låt dem puttra i såsen 5-10 min. Smaka av med salt, peppar och soja

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben