Lövbiffsrulle med philadelfiaost

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Underbart goda rullar där philadelfiaosten suger upp köttsaften och ger en underbar smak tillsammans med den al dente stekta sparrisen. Ytterligare serveringstips hittar du här http://smaka.marlenes.nu/2015/03/lovbiffsrulle-med-philadelfiaost.html

Ingredienser

  • 8 st lövbiffar, av stor storlek
  • 100 g philadelphiaost
  • Smör till stekning
  • Grovmalen salt och peppar
  • 12 st gröna sparrisar
  • Instruktioner

    1. Förbered först sparrisen genom att skära bort den nedre hårda delen, eventuellt skala den lätt beroende på hur färsk den är. Stek sparrisen i smör tills den fått lite fin färg. Ställ undan tills vidare.
    2. Dela lövbiffarna i hälften och bred osten över några varv med salt och pepparkvarnen. Rulla ihop dom och stek dom i smör några minuter tills de fått fin stekyta medans du vänder dom på alla sidor i stekpannan. Till slut några varv med salt och pepparkvarnen över och dom är färdiga.
    3. Värm nu upp sparrisen snabbt och servera tillsammans med rullarna och vad du önskar till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben