Lövbiffsrulle med philadelfiaost
Underbart goda rullar där philadelfiaosten suger upp köttsaften och ger en underbar smak tillsammans med den al dente stekta sparrisen. Ytterligare serveringstips hittar du här http://smaka.marlenes.nu/2015/03/lovbiffsrulle-med-philadelfiaost.html
Ingredienser
8 st lövbiffar, av stor storlek
100 g philadelphiaost
Smör till stekning
Grovmalen salt och peppar
12 st gröna sparrisar
Instruktioner
- Förbered först sparrisen genom att skära bort den nedre hårda delen, eventuellt skala den lätt beroende på hur färsk den är. Stek sparrisen i smör tills den fått lite fin färg. Ställ undan tills vidare.
- Dela lövbiffarna i hälften och bred osten över några varv med salt och pepparkvarnen. Rulla ihop dom och stek dom i smör några minuter tills de fått fin stekyta medans du vänder dom på alla sidor i stekpannan. Till slut några varv med salt och pepparkvarnen över och dom är färdiga.
- Värm nu upp sparrisen snabbt och servera tillsammans med rullarna och vad du önskar till.
Liknande recept
Kommentarer (0)