Macka med rostbiff, vitlökschampinjoner och pepparrot

Serverar: 4 portioner

Goooott.... Matig macka.

Ingredienser

  • 8 skivor grillad rostbiff
  • 16 st färska champinjoner
  • 4 msk crème fraîche , tomat och basilika
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk pepparrotsvisp , tub
  • 4 st baguette , små
  • 1 skvätt olivolja , till stekning
  • Instruktioner

    1. 1. Värm upp olivoljan i en stekpanna. Skiva champinjonerna och bryn dem i oljan. Pressa över vitlöken.
    2. 2. Rör ned créme fraichen.
    3. 3. Dela brödet i två delar, öppna även delarna från sidan. Bred pepparrotscrémen i botten och fördela rostbiffen i bröden. Toppa med den varma champinjonröran.
    4. 4. Servera ljummet, gärna med lite klippt gräslök över.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben