Magdalenas medaljpasta

Serverar: 4 portioner

Mammas sparade urklipp

Ingredienser

  • 4 port nykokt pasta
  • 2-3 kycklingfiléer
  • 1 stor röd paprika
  • 1 dl vatten
  • 1 hönsbuljong
  • 1 msk soja
  • ½ dl konc apelsinjuice
  • 2 dl crème fraiche 34%
  • ½ msk vetemjöl
  • Färsk basilka
  • Apelsinskivor
  • Instruktioner

    Skär kött och paprika i strimlor. Koka upp vatten, buljong, soja samt juice. Lägg ner köttet i små portioner och låt koka 4-5 minuter. Dra av från värmen. Blanda mjölet, crème fraichen och rör ner i grytan. Lägg i den strimlade paprikan. Låt koka upp under omrörning och koka ytterligare några minuter. Servera med nykokt pasta och ett glas iskall mjölk. Garnera med färsk basilika och apelsinskivor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben