Ingen kan få nog av dessa bakelser. Här bjuder vi på en ny favorit med mandelmassebotten som smakar punsch. Toppa med en klick vispad grädde och kesella och dekorera med en klase vinbär.
Ingredienser
200 g mandelmassa
2 ägg
2 tsk smör, smält
2 msk punsch
Fyllning
1 dl vispgrädde
1 dl kesella
2 tsk vaniljsocker
Dekoration
125 g vinbär eller hallon
Instruktioner
Ugn: 225º
Riv mandelmassan på rivjärn eller finfördela den i matberedaren. Tillsätt äggen ett i taget. Kör till en jämn smet. Tillsätt smöret och rör om.
Fördela smeten i mazarinformar. Grädda i mitten av ugnen, ca 10 minuter. Låt kakorna svalna på galler. Droppa punsch över kakorna.
Vispa grädden tjock. Blanda den med kesella och smaksätt med vaniljsocker. Spritsa en klick på varje kaka och dekorera med vinbär