Maggans fiskgratäng

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 45 minuter

Ett recept som jag fick av min mammas kusin.

Ingredienser

  • 1 pkt torsk
  • salt
  • peppar
  • 1 dl mjölk ( efter behag kanske 1,5 dl)
  • 1 dl majonäs
  • 2 tsk senap
  • 1 hackad gul lök
  • 2 hårdkokta ägg
  • klippt dill
  • Instruktioner

    1. Sätt på ugnen på 200-225 grader. 2. Smöra en ugnfast form, lägg i torsken och salta och peppra. 3. Ställ in fisken i ugnen undertiden som såsen görs. 4. Blanda mjölk, majonäs, senapen och hackad lök. Vispa lite lätt så majonäsen blandar ut sig med mjölken. 5. Tillsätt de hackade äggen, den klippta dillen och häll över blandningen över fisken. Låt stå i ugn ca 25-30 minuter. Servera med potatis!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    UllaC 10 juni 2008

    Jag tycker att den här fiskgratängen är jättegod!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben