Magra och sockerfria chokladbollar

Serverar: 20 portioner

Sötade med hermesetas

Ingredienser

  • 2 ¾ dl havregryn
  • 250 g keso
  • 1 ½ dl Hermesetas lättströ
  • 4 msk kakao
  • 1 dl kokosflingor
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienserna utom kokosflingor i en bunke. Rör om och mosa ihop ingredienserna.
    2. Forma bollar och rulla dem i kokos.
    3. Låt bollarna stelna i kylskåpet.
    4. kcal 51 kolhydrater g 3,6 fett g 2,7

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    alda96 17 juni 2008

    shit så gott smakade som helt vanliga kokosbollar jättegott jag skippade sockret men tog en halv dl brun farin smakade lika gott

    ca_milla 13 december 2008

    Mycket gott! Men lite för mycket kakao kanske, prova med 3 msk istället.

    PethraD 20 december 2009

    Ett mycket bra alternativ på kokosbollar för de med diabetes!

    Elisabethhh 7 september 2010

    Nej usch, detta recept passade inte mig i smaken, måste ha gjort något jättefel. Konsistensen blev bra med smaken.. njaa. Aja, får prova igen nån gång i framtiden

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben