Majs- och havrebullar
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Ett nästan glutenfritt alternativ till frukostfrallor
Ingredienser
1 dl majsmjöl
2 dl havregryn (gärna malda till ett mjöl i matberedare)*
1 dl dinkelmjöl
200 g kesella 1 %
0,5-1 dl mjölk
1 ägg
2 tsk bakpulver
Salt
Linfrön/sesamfrön ca 1 dl
Instruktioner
Blanda ihop allt till en lite smårinning smet, klicka ut små bullar och grädda i ugnen ca 4 små bullar på 200 grader i 15-20 min.
Ät med kokt ägg och keso eller skinka och keso.
*Det går att byta ut mot 1 dl majsmjöl + 1 dl dinkelmjöl, tänk då på att glutennivån blir högre.
Liknande recept
Havrebullar
32
Havrebullar
20
Havrebullar (frukostbröd)
4.9
1 h 30 min
16
9
Havrebullar
15
Havrebullar med russin
20
1
Mjuka havrebullar
Råg- och havrebullar
4
12 min
15-20
2
Kryddiga kycklingben med majs- och sötpotatisotto
4
sockerfri apelsin- och chokladtårta
1
7 h 30 min
8-10
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!