Majsans ugnsfisk

Serverar: 4 portioner

Lättgjord fisk i ugn.

Ingredienser

  • 600 g torskfilé, sej eller hoki
  • Salt
  • Peppar
  • 4 salladslök
  • ½ dl majonnäs
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 tsk fransk senap
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225º
    2. Halvtina fisken. Lägg fisken i en smord ugnssäker form, salta och peppra.
    3. Skölj och strimla salladslökarna. Lägg strimlet över fisken.
    4. Blanda majonnäs med creme fraiche och fransk senap. Fördela såsen över fisken. Gratinera mitt i ugnen.
    5. Servera med kokt potatis och en sallad på skivad tomat och strimlad salladslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    sune43 12 november 2009

    Mycket gott och enkelt att laga. Såsblandningen är perfekt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben